top of page

120 L gömbcsapos, keverős kazán (Exklúzív)

Ár (bruttó):

    120 L - 1.230.000 Ft
    (Elérhető méretek: 160L, 200L, 250L, 300L, 350L)

Kedves vásárlóink!

Most minden megrendelt kazánunkhoz gyárilag beépített fejhőmérőt (10.000.- Ft. értékben), alkohol fokolót (4.000.- Ft. értékben) és Ingyenes házhozszállítást (15.000.- Ft. értékben) biztosítunk ajándékba!

Nagyításért kattintson a képekre!
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg

Leírás:

Cégünk, a Yuvexin Kft több, mint 10 éve forgalmazza az eredeti vajdasági Destilatori gyár pálinkafőzőit, melyeket Szerbiában, Szabadkán gyártanak!


Tiszta vörösrézből készült keverő motoros pálinkafőző! Minden része a főzőnek ami a cefrével illetve később a párlattal érintkezik tiszta vörösrézből készül, elősegítve a minőségi pálinkafőzés sikerességét. A kazán fűtése gázzal és fával is lehetséges.
A stabil típushoz tartozó pálinkafőző berendezések tűztere rögzített (nem billenthető). Minden exkluzív kazánban beépített sárgaréz, motor hajtású keverő található, amely meggátolja a leégést desztillálás alkalmával. Ezen pálinkafőzők üstjének alja 5 mm-es, oldala pedig 2 mm-es rézlemezből készül. Az aromatorony üsthöz való találkozásánál hőálló szilikon tömítés van. A kazánhoz hidegen hengerelt lemezből készült, beépített vörösréz hengeres, 650 L-es hűtő tartozik!
Egyik legfontosabb jellemzője ennek a típusnak, hogy rendelkezik beöntő és leeresztő nyílással, amelyek biztosítják a cefre gyors és egyszerű cseréjét. Az üst ürítésére rendelhető téglalap alakú sárgarézből készült kiömlő, vagy 3 colos gömbcsap, melyekkel könnyedén megoldható a üst kitakarítása. Az főző tetején egy beöntő nyílás van elhelyezve, aminek segítségével egyszerűen feltölthető az üst. A beöntő nyílásnak és a leeresztő csapnak köszönve, a berendezést nem szükséges szétszedni az újabb főzésnél.

Az exkluzív kazánjainkhoz elektromos keverő motor (100.000 Ft), beöntő tölcsér (10.000,- Ft), gyárilag beépített fejhőmérő (10.000,- Ft), alkohol fokoló (4.000,- Ft) és Ingyenes házhoz szállítás (15.000,- Ft) jár Ajándékba!
Magyar nyelvű használati utasítást küldünk minden készülékhez.

Az általunk forgalmazott pálinkafőző kazánok réz elemeire 2 év forgalmazói és 10 év gyári garanciát vállalunk. Magyar nyelvű használati utasítást küldünk minden készülékhez.

Praktikus megoldás és egyszerű használat! (Az adott árak a 27% áfát már tartalmazzák!
Nagy tisztaságú elektrolit rézből készülnek, amely kiváló hővezető, ellenáll a szerves savakkal szemben, amelyek a cefrében találhatók, nem utolsó sorban nagyon jó hatással van a párlat ízére és illatára.
Ezt a fajta főzőt raktárkészletünkön nem tartjuk, ezért a szállítási ideje maximum egy hónap. A pálinkafőző készülékek megtekinthetők, illetve átvehetők Szegeden is, egy Önnek megfelelő időpontban, melyet feltétlenül egyeztessen ügyintézőnkkel. Amennyiben további kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

hobbi műszaki.jpg

1.Tűztér

2.Leeresztő nyílás

3.Keverő

4.Üst

5.Fogaskerék

6.Vízzár

7.Kupola

8.Keverő fogantyú

9.Csésze-Vízzár

10.Lepárlócső

11.Túlfolyócső

12.Spirál 5 menettel

13.Vízelvezető

14.Hőmérő

Használt anyagok:                                                       Vastagság / mm:

Üst: réz lemez 99.99% tisztaságú                                    1 - 3

Tűztér: hidegen hengerelt lemez                                        1,5

Hűtő: horganyzott lemez                                                   0,55

Spirál és összekötő cső: réz cső                                     Ø 40 x 1

Forraszok:                                                                      Sn97Cu3%

TUEV-Rheinland-Logo1.svg.png
bottom of page