top of page

80 L gömbcsapos, keverős kazán (Praktik)

Ár (bruttó):

    80 L - 480.000 Ft
    100 L - 526.000 Ft

Kedves vásárlóink!

Most minden megrendelt kazánunkhoz gyárilag beépített fejhőmérőt (10.000.- Ft. értékben), alkohol fokolót (4.000.- Ft. értékben) és Ingyenes házhozszállítást (15.000.- Ft. értékben) biztosítunk ajándékba!

Nagyításért kattintson a képekre!
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg
bright-cherries-close-up-162689.jpg

Leírás:

Cégünk, a Yuvexin Kft több, mint 10 éve forgalmazza az eredeti vajdasági Destilatori gyár pálinkafőzőit, melyeket Szerbiában, Szabadkán gyártanak!

Tiszta vörösrézből készült kézi keverős pálinkafőző! A keverővel ellátott üstben beépített, sárgarézből készült mechanikus keverő található, amely ellenáll a szerves savakkal szemben, amik a cefrében találhatók. Minden része a főzőnek ami a cefrével illetve később a párlattal érintkezik tiszta vörösrézből készül, elősegítve a minőségi pálinkafőzés sikerességét. A spirál és összekötő cső szintén tiszta vörösréz. A kazán fűtése gázzal és fával is lehetséges. Az üst aljához egy 2 colos gömbcsap van forrasztva, mellyel könnyedén megoldható a kitakarítása. A stabil típushoz tartozó pálinkafőző berendezések tűztere rögzített (nem billenthető).A praktik pálinkafőző berendezések használata praktikus, könnyen tölthetők és üríthetők. A kupola és azt üst találkozásánál vízszigeteléssel van megoldva a tökéletes zárás, ami biztonságossá teszi a pálinkafőző használatát. A kazánhoz hidegen hengerelt lemezből készült, 5 rézspirálos, 330L-es hűtő tartozik!

Az általunk forgalmazott pálinkafőző kazánok réz elemeire 2 év forgalmazói és 10 év gyári garanciát vállalunk. Magyar nyelvű használati utasítást küldünk minden készülékhez.

Nagy tisztaságú elektrolit rézből készülnek, amely kiváló hővezető, ellenáll a szerves savakkal szemben, amelyek a cefrében találhatók, nem utolsó sorban nagyon jó hatással van a párlat ízére és illatára.

Praktikus megoldás és egyszerű használat! (Az adott árak a 27% áfát már tartalmazzák!)

Pálinkafőző vásárlása raktárkészletünkből azonnal lehetséges! A szállítási idő, a megrendelést követően 1-14 munkanapot vesz igénybe.

A pálinkafőző készülékek megtekinthetők, illetve átvehetők Szegeden is, egy Önnek megfelelő időpontban, melyet feltétlenül egyeztessen ügyintézőnkkel. Amennyiben további kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

hobbi műszaki.jpg

1.Tűztér

2.Leeresztő nyílás

3.Keverő

4.Üst

5.Fogaskerék

6.Vízzár

7.Kupola

8.Keverő fogantyú

9.Csésze-Vízzár

10.Lepárlócső

11.Túlfolyócső

12.Spirál 5 menettel

13.Vízelvezető

14.Hőmérő

Használt anyagok:                                                       Vastagság / mm:

Üst: réz lemez 99.99% tisztaságú                                    1 - 2,5

Tűztér: hidegen hengerelt lemez                                        1,5

Hűtő: horganyzott lemez                                                   0,55

Spirál és összekötő cső: réz cső                                     Ø 28 x 1

Forraszok:                                                                      Sn97Cu3%

TUEV-Rheinland-Logo1.svg.png
bottom of page